Duyndomein Noordwijk

24 vrijstaande, ruime en eigentijdse recreatiewoningen

24 vrijstaande, ruime en eigentijdse recreatiewoningen worden gerealiseerd op royale percelen eigen grond, grenzend aan het duingebied Duindamseslag en in de omgeving van de kleurrijke bollenvelden.

De in vijf verschillende types uit te voeren zes- en achtpersoonswoningen worden traditioneel gebouwd, elk met zijn eigen afwerking en met aandacht voor een samenhangend stedenbouwkundig geheel. De woningen worden gebouwd met de zekerheid van de Woningborg Garantie- en waarborgregeling.

Welk perceel, welke woning en hoe deze te situeren? Duyndomein Noordwijk biedt veel vrijheid in keuze mogelijkheden. Uiteraard wordt Duyndomein Noordwijk gasloos en wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen voor optimale isolatie, beheer en onderhoud.

Het is heerlijk vertoeven in deze lichte en ruime woningen die de naam Putter, Patrijs en Pieper hebben gekregen. In een Comfort variant met een pannendak of een rietgedekte Luxe of Extra Luxe variant. Een houtkachel in de woonkamer is standaard in alle Luxe woningen.

Bekijk de omgeving

Bekijk de woningen